Intro Eric Hogenboom

INTRODUCTIE ERIC HOGENBOOM

Nooit tevreden met de huidige situatie en altijd op zoek naar verbeteringen. Dat hoort bij mij. Vandaar dat het uitdenken van een verander plan en dat vervolgens implementeren mij energie geeft. Moeilijke omstandigheden zie ik daarbij als extra motivatie. Het is de combinatie van de intellectuele uitdaging van het bedenken en de praktische invoering waar ik op drijf. Het vervolgens samen met een professioneel team de resultaten neerzetten is voor mij de ultieme beloning.

Deze passie loopt als een rode draad door mijn loopbaan bij DSM, en later bij SABIC. Daar ben ik als commercieel en algemeen directeur voor zowel de meest kleine, flexibele, en innovatieve units als in de meest grootschalige en efficiency gedreven onderdelen werkzaam geweest.

Als coach wil ik graag mijn inzichten en ervaring inzetten om bedrijven en professionals te helpen groeien. Dat begint vaak met sparring sessies met leidinggevenden en directeuren. En met individuele coaching gesprekken, met het doel het (er)kennen van leiderschap-stijlen.

Via mijn bedrijf Avisio Coaching & Interim Management voorzie ik bedrijven ook van inzichten in hun business vanuit het perspectief van een objectief buitenstaander. Hierbij haal ik complexe zaken uit elkaar in hun bestanddelen en geef aan waar ik de prioriteiten voor resultaatsverbetering zie. Dat kan als adviseur maar ook als daadwerkelijke uitvoerder.

Mijn werkstijl kenmerkt zich door betrokkenheid, transparantie en consistentie. Ik neem geen blad voor de mond. Klanten kunnen op mij bouwen als stevige sparring partner, veeleisende uitdager en bedachtzame coach.